Cases

Vi har lang erfaring med produksjon av vakre dører, og er helt unike på å levere skreddersydde løsninger i store og små kvantum. Her kan du se nærmere på noen av våre prosjekter.

Grefsen Stasjon

Grefsen Stasjon ble oppført i år 1900 som endestasjon for Gjøvikbanen. Bygget er utført i teglsteingotisk stil og er tegnet av jernbaneverkets daværende arkitekt Paul Due.

Les mer

Restaurant Kontrast

Kontrast er en moderne skandinavisk restaurant som ligger på Vulkan depot ved mathallen i Oslo. Restauranten fokuserer på å levere norsk, kortreist mat i verdensklasse og fikk sin første Michelin stjerne i februar 2016.

Les mer

Jacob Aals Gate

Bygården i Jacob Aals gate trengte nye brannsikre innerdører. Vi har laget dem.

Les mer

Kubik

Kubik er et nyskapende interiørarkitektfirma basert i Oslo. De fikk i oppdrag å designe interiøret til en bygård i Nedre Slottsgate, og valgte Jømna som leverandør av dørene.

Les mer

Skovveien

I Skovveien i Oslo ligger en praktfull hjørnegård. Den ble tegnet av arkitekt Niels Stockfleth Darre Eckhoff på begynnelsen av 1890-tallet. Bygget er oppført i rød teglstein og hører stilmessig hjemme i nyrenessansen.

Les mer

Frognerseteren

Frognerseteren er kjent for mange som inngangsportalen til tur og skiområdene i Nordmarka. Den første bygningen på seteren, Heftye-villaen, ble oppført allerede i 1867. I 1891 ble det oppført restaurant og senere den såkalte sportshallen. Begge byggene er i tradisjonell dragestil etter arkitekt Holm Munthe.

Les mer

Eger Shopping

Midt i Karl Johans Gate i Oslo ligger Egertorget. Den åpne plassen ble oppkalt etter bryggerieierne Herman, og Thorvald Eger, som eide Egergården før den ble revet i 1840.

Les mer

Styrhuset Pub

Svolvær ligger i hjertet av Lofoten og er sentrum for lofotfisket.

Les mer